Er du af den opfattelse, at dit personale eller dine kollegaer kunne have brug for midler og redskaber til at håndtere situationer. Det er udbredt, at flere og flere ledere får øjnene op for, at deres personale kunne have brug for læring og handlemuligheder indenfor forskellige omstændigheder. Læs mere her omkring hvad supervision fyn kan gøre for din arbejdsplads.

Alle har brug for supervision

Indenfor arbejdsmarkedet er der nogle jobs, som man klassificerer som bløde jobs. Dette er mest i forbindelse i arbejdet med mennesker. Det kunne være i forbindelse med undervisning, hvor omsorg også er vigtig at kunne videregive.Her kan supervision fyn hjælpe.

Der er en udbredt enighed omkring, at det ofte ses hos unge ny udlærte, som har svært ved at prioritere deres ting og mangler redskaber til uforudsete situationer. Dette er dog i høj grad også gældende for erfarne og andre dygtige medarbejdere.

Helt lavpraktisk så er supervision en samtale med professionelle, hvor man arbejder med den enkelte medarbejder. Her ligger meget af arbejdet i at udvikle ens faglige og personlige kompetencer. På denne måde får man et nyt syn og perspektiv på ens arbejde.

Supervision fyn

Der tilbydes på fyn blandt andet Supervision Odense og Supervision Nyborg, faktisk er mange slet ikke klar over, at supervision er så udbredt. Fælles for alle steder er, at man ønsker at kunne skabe et bedre miljø og omstændigheder for ens medarbejdere. Man lærer at kunne overskue både store og små situationer, og kunne se sig ud af det ved hjælp af nye vinkler. Dette skal være med til at kunne skabe mere rum til kreativiteten og nye handlemuligheder.

Flere, som benytter sig af supervision, er særligt glade for, at hele forløbet er meget nede på jorden. Der er ikke tale om et oplæg, hvor medarbejderne sidder på række. Det er en samtale, hvor man får menneskelig respons og ærlig feedback. Derudover lærer man også, at man sjældent får alene med følelsen. Der er andre på arbejdspladsen, som også er presset i løbet af hverdagen. Det er også med til at sætte situationer mere i perspektiv for mange.