Der findes meget værktøj og redskaber som kan hjælpe landmand med at udfører deres arbejde, hvor de opnår de bedste resultater. Det kan nemlig være svært at være landmand uden det rigtige udstyr. Men hvis de kan finde det værkstøj der bedst løser deres udfordringer, kan det være dobbelt så produktivt. Læs mere om dette nedenunder.

Landbrug og landbrugsmarkedet

At være landmand har altid været et erhverv der er velset i Danmark. Hvis man går langt tilbage, afhang Danmark af landbrugsproduktionen. Landbrugsproduktionen var dengang den eneste madkilde man havde. Landbrug er stadig en af de største og vigtigste produktioner Danmark har. Det er en kæmpe del af den danske eksport og har en stor positiv indflydelse på landets BNP. Derudover er Danmark kendt for at være et landbrugsland med råvarer i kvalitet og med økologi og welfare først.

Der er i sammenhæng med dette blevet udviklet mange produkter som kan hjælpe landbrugsmarkedet. Da det er så stor en del af den danske produktion er det blevet vægtet højt at udvikle de bedste maskiner og tilbehør, til de hårdt arbejdende landmænd. At være landmand er nemlig en hård profession, der giver lange arbejdsdage med hårdt fysisk arbejde. Det fysiske arbejde kan være hårdt i længden. Det kan være en stor udfordring og derfor er det yderligere vigtigt at der er adgang til redskaber der forbedre deres arbejdsdage.

Redskaber til minilæsser

Mange landmænd bruger minilæssere til deres landbrug. Dette skyldes deres gode evne til at komme ind i mindre områder og kunne gøre arbejdet, som de store maskiner ikke kan. En anden fordel ved at købe minilæssere er at der er meget forskelligt tilbehør til at forbedre minilæsserens indsats yderligere til det specifikke problem de er ude for.

Der findes redskaber til minilæsser som:

  • Ballespyd
  • Betonsaks
  • Asfaltfræser

Asfaltfræser

En asfaltfræser er et af de bedste redskaber til at kunne reparere fortov og asfaltveje. Den har mulighed for at kunne fræse asfaltvejene og fortovene helt ned til en 120 mm dybde. Dette redskaber til minilæsser er hurtigt og lettere at bruge end flere lignende værktøjer.

Ballespyd

Det er en stor del af det danske landbrug at arbejde med halm og hø og korn og dermed også halmballer. Der er derfor blevet udtænkt redskaber til minilæsser, som kan indstilles på maskinen