Ansigtsolie I Imponerende resultat gennem fugtgivende og nærende olier
15665
post-template-default,single,single-post,postid-15665,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Opnå et imponerende resultat med en fugtgivende ansigtolie

ansigtsolie

Opnå et imponerende resultat med en fugtgivende ansigtolie

Har du heller ikke fundet den rigtige pleje til dit ansigt? I mødet med omverden ønsker man at være den bedste udgave af sig selv. Derfor kan det være problematisk med en tør og kedelig hud, som tager på selvtilliden. Ansigtsolier er med til at fjerne denne byrde.

 

Hvad er en ansigtsolie?

En ansigtsolie er et oliebaseret produkt. Mange ønsker en sund og flot hud, og det kræver fugt. Fugten er med til at opbygge nye celler i huden, der holder den spændstig og fast. Olien gør, at man er med til at forebygge både rynker, kedelig og træt hud. Her er ansigtsolie et effektivt produkt til formålet. Olien består af molekyler, der nemt absorberes af huden og er med til forstærke den.

Hvilken ansigtsolie skal man bruge?

Mange olier har nogle af de samme egenskaber og alligevel differentierer de sig fra hinanden.

Valget af ansigtsolie afhænger af ens hudtype

  • Fedtet hud
  • Tør hud
  • Kombineret hudfugtgivende og nærende olier

 

Fedtet hud hænger ofte sammen med uren hud, specielt i teenageårene. Frøolier med beskyttende antioxidanter, der balancerer talgproduktionen og den udfordret hud. Den ekstra fugt er ikke en problematik for huden. Den gør det modsat nemmere for huden at absorbere olien og ikke efterlades med et ekstra fedtlag på huden, som mange ansigtscremer har tendens til.

Ansigtsolie kan gøre underværker for en tør hud. Ekstra vitamin E er med til at stimulere den tørre og trætte hud. Koreansk hudpleje har vist sig at være ekstra effektiv mod tør og dehydreret hud.

Kombineret hud betyder, at man kan opleve både tørre og fedtet områder i ansigt. Det kan derfor være svært at finde den rigtige hudpleje. En ansigtsolie vil kunne være med til at stabilisere specielt de tørre områder af huden. Til de fedtet områder kan det i givne tilfælde være en ansigtscreme er nok.  

Hvordan bruger man ansigtsolie?

Det er igen forskelligt, hvilken pleje ens hud kræver. Mange er dog bange for at blive efterladt med en fedtet og skinnende hud. Grundet hudens evne til at absorbere olien, nemmere end en ansigtscreme, vil den efterlades uden det frygtet fedtlag på huden. Hvis man dog mener, at huden bliver tilført for megen fugt, kan den anvendes om aften under en natcreme. Dermed vil man med sikkerhed kunne vågne op med en blød og fugtet hud.

Uanset hvilken hudtype eller ansigtsolie, så skal olien påføres på en nyrenset hud. På den måde vil porerne ikke være tilstoppet af skidt og snavs fra natten eller dagens mange indtryk. Porerne vil således være optagelig over for oliens egenskaber.

For nogle vil det være bedst at bruge olien i en almindelig ansigtscreme. Da de får det bedste resultat ud af dette. Andre bruger olien om morgen, nogle om aften. Det er meget afhængigt af ens hverdag og rutiner.

 

Ansigtsolie i kulden

I den kolde periode af året er huden ekstra udsat. Den kolde luft gør huden mere sårbar og tør i overfladen. Derfor er det rigtigt vigtigt at tilføre ekstra fugt og næring i denne periode. Det kan derfor også være nødvendigt at udskifte sine olier afhængig af omstændigheder og vejret.

.