Mode - Project react
15622
page-template-default,page,page-id-15622,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Mode

OM MODE

Mode og trends ændre sig hele tiden og den dag i dag, der flyver det afsted. Det går så hurtigt, at der kan gå en uge og så kan moden være ændret. Den digitale verden får tingene til at flyde rigtig hurtig og det er dette vi ser ske ved modebranchen. Her får du nogle af de nyeste modetrends præsenteret kort og konkret så du blot kan gå direkte ind og finde det nyeste på mode, hvad enten der er Sport, Casual, tøj, smykker, mand eller kvinde, så viser vi det her. Vi holder os opdateret og ligger løbende nye trends op.

Gulv mode

Er du ikke så meget til det kedelige trægulv, med enten planker, parket eller klik. Så er der altid en mulighed for at få lavet et epoxy gulv. Med et epoxy gulv kan man virkelig få kreativiteten sluppet løs, da du kan få det lavet i næsten enhver farve man ønsker og med specielle mønstre der virkelig giver rummet et pift.

Streety

Streety er det nye skud fra stammen. De følger alle de nyeste trends ved at tage de nyeste kollektioner fra de største brands hjem. Her kan du altså være sikker på at finde den helt rette mode som den er idag. Bl.a. Bikerjeans trækker er i top mode lige nu. Læs mere her

Vonfinger

I hjertet af odense ligger en guldsmed. Der er mange Guldsmed Odense, men det der gør at denne smykkebutik skildre sig ud, er at de laver unika smykker ud af brugt guld. Du kan få dine gamle smykker lavet om til nye og smukkere smykker.

Unik modetøj

Ofte betragtes modeller på catwalken som omvandrende kunstværker, og det er tit demotiverende at man aldrig bliver ligesom dem. Men hos Fruenshus kan du komme ret tæt på. Deres udvalg af blandt andet Fransa tøj giver en masse muligheder, for at kunne sammenligne sig med de bedste supermodeller.

Zhine.dk

Der findes mange former for modetøj, og modetøj i sig selv er faktisk en kunstform. Noget ekstra ordinært tøj er plus size, her er det ikke nok at designet skal være flot, men det skal også være behageligt og passe alle de store former, og dette kan man sige at zizzi bestemt har gjort.

Strikkekunstskaber

Har du også hang til at brug dit kreative gen til noget mere? Fordyb dig i strikning, her kan du bruge gavstrikken til at komme godt i gang med strikkekurser.

Pecani

Smykker af det kendte brand Susanne Friis Bjørner, er så smukke og tidsløse at det føles som kunst man udsmykker sig med. På Pecani’s webshop kan du finde et stort udvalg af det kendte mærke, og du kan altid gøre en god handel hos denne vestjyske guldsmed.

Karat24

Som alelrede 9 årig begyndte Maria von lotzbeck at kreere sine tidsløse smykker, og siden da har hendes forretning taget fart grundet hendes unikke designs der er fuld af personlighed. Von lotzbeck smykkerne blev lynhurtigt populære, og dette har da også kastet et godt samarbejde af sig i form af Nordahl. Se de lækre Von lotzbeck smykker hos Karat24, hvor du samtidigt kan gøre en rigtig god handel.

Provokeshop

Hos provokeshop tilbyder de modetøj til kvinder som har til formål at provokere lidt. Så hvis du ønsker noget andet end det kedelige standard modetøj, så er shoppen helt sikkert noget for dig. De tilbyder blandt andet et flot udvalg af kjoler, skjorter og bukser fra Rabens saloner, som er et yders spændende og populært brand.

HeleneDuffau

Snakker man om smykkebranchen, kan man heller ikke komme uden om de mange ædelsten man kan sammensætte. Der er HeleneDuffau et spændende sted at kigge forbi, da hun sælger hjemmelavede smykker i bedste kvalitet. Ønsker du for eksempel at tilføje en zirkon til dit smykke, er det slet intet problem. Hun tilbyder desuden smykker i stort set alle materialer.

Peugeotkvaern.dk

Med produkter fra Peugeotkvaern kan du skabe god køkkenkunst. Deres peberkværne er især kendt for deres høje effektivitet og stilrene design. Kig ind på deres side og find en kværn der passer til din bolig, og din madlavning.

Loveyourtwist

Hos loveyourtwist kan du skræddersy dit eget firma tøj, i samarbejde med de professionelle producenter kan du skabe dit eget private label. På denne måde kan du selv være med til at skabe kunst i form af dit eget brand der bliver eksponeret på bedste vis. Kig ind på deres side og se hvad de kan gøre for dig.