Der findes mange forskellige hundebure. Man kan brug hundebure til en masse forskellige ting dette kan fx være et hundebur til bilen, hundebure til rejser, mange bruger også deres hundebure i hjemmet. Ved at have et hundebur i hjemmet kan hunden være i buret, når den er alene hjemme. I et hundebur kan hundene føle sig trygge og det er et sted hvor de kan søge hen, når de fx trænger til hvile og ro.

Disse ting er gode og huske når du skal vælge hundebur

Der er nogle regler som er vigtige og huske inden du vælger et hundebur til din hund. Det er vigtigt at vide, hvor stort hundeburet skal være. Fx skal hunden kunne være oprejst i hundeburet. Hunden skal også kunne ligge udstrakt i transportburet samt er det også vigtigt, at hunden skal kunne vende sig i transportburet. Det er også vigtigt, at man ikke køber et alt for stort hundebur. Selvom det er i den bedste meningen. Hvis hundeburet bliver for stort, så kan man risikerer, at hunden rutscher rundt. Hunden kan også føle sig utryg og hunden bliver meget nemmere ophidset. Derfor er det vigtigt, at det passer i den rigtige størrelse.

Hund i bilen

Mange vil gerne have hunden med i bilen med nogle enkelte ting, kan du sikrer at din hund er tryg, når hunden er med i bilen. En ting som er vigtigt, når du skal ud og kører bil med din hund er, at have et hundebur til bilen. Hundeburet må ikke stå løst, det skal skures solidt fast. Du kan også spænde din hund fast med en særligt hundesikkerhedssele. Disse findes i mange forskellige størrelser. Hvis du gør brug af hundesikkerhedsselen er det vigtigt, at du placere hunden på bagsædet. Du kan også sætte et hundegitter op, hvis din bil er egnet til det. Hundegittet skal sættes op mellem kabinen og bagegerummet.

Hundebure kræver en rigtig god tilvænning

Det er en rigtig god ide, at man lader hunden vænne sig til det nye hundebur. En god ide er, at du kan sætte hundeburet et dejligt sted i huset, hvor din hund godt kan lide og opholde sig. En anden god ide er, at man kan lægge godbidder og legetøj i buret dermed kommer din hund til at forbinde det med noget godt og rart. Hunden får også følelsen af genkendelighed. Når hunden har vænnet sig til hundeburet kan man flytte hundeburet ud i bilen.