Sådan får du et langt og smukt hår på ingen tid | Hår extensions
15722
post-template-default,single,single-post,postid-15722,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Hår extensions realiserer dit drømme hår

Hår extensions realiserer dit drømme hår

Er du træt af at vente på, at dit hår vil vokse sig langt og flot? Det er der heldigvis råd for. Hår extensions er blevet meget populært de sidste år, og det er der god grund til.  Der findes efterhånden mange forskellige måder at påsætte håret på, men fælles er, at man vil få ens drømme hår.

Mulighederne med hår extensions

Der er mange piger overalt i landet, som går og er ked af deres hår. Nogle har fra naturens side langt nemmere ved at få langt hår, fordi håret bare gror hurtigere end hos andre. Desværre så er der også nogle, som har rigtig svært ved at få det lange flotte hår, som de altid har drømt om.

 

Hvis man vælger at få hår extensions, så vil det ikke længere være et problem. Der findes utrolig dygtige og erfarne frisører, som ved hvordan de skal få skabt dit ønske hår. Både i forhold til farve, længde og påsætningsmetode.

hår extensions

Påsætningsmetode

Der findes, som tidligere nævnt, mange forskellige påsætningsmetoder. Det kommer meget an på, hvilket resultat, som man gerne vil have med sine hair extensions. Der er blandt andet både ”permanente” løsninger og aftagelige, når man taler om hår extentions. Clips on er den aftagelige metode. Det er meget funktionelt, men det kræver ligeledes et stor arbejde hver eneste dag.

 

Følgende metoder er alle permanente:

  • Hot fusion
  • Cold fusion
  • Flette/sy metode

 

Når man taler om permanente løsninger, så er det jo ikke helt sandt. Håret vil falde af eller gro ud sammen med det andet, hvilket vil kræve enten en opfyldning eller aftagning. De forskellige metoder anvendes i forskellige formål. Det er ikke nødvendigvis, fordi man kan udpege en metode, som er den bedste. Det kommer an på personlig smag og præferencer.

 

Hot fusion er eksempelvis en metode, hvor man sætter håret på med keratin, hvor flettemetoden er noget helt andet. Det er dog vigtigt i alle tilfælde, at man får matchet sin farve med ens naturlige hår. Dertil også at vælge noget hår, som er ægte remy hår. Det vil klart kunne ses i det færdige resultat, hvis man ikke har tanke på kvaliteten.