Fejr kræligheden og 25 års ægteskab | Sølvbryllup invitation
15717
post-template-default,single,single-post,postid-15717,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Find den perfekte sølvbryllup invitation

Find den perfekte sølvbryllup invitation

Det er vigtigt at fejre livets store begivenheder. Endnu vigtigere er det at fejre kærligheden. Danmarks skilsmisserate er steget markant de sidste mange år, hvilket kun er en endnu større årsag til, at det er vigtigt at holde fast i fejringen af sølvbryllupper. Læs mere her om sølvbryllup og sølvbryllup invitation

Hvad er et sølvbryllup?

Kærligheden er den, som vi alle lever for. Derfor er der stor grund til at fejre ens sølvbryllup. Det betyder nemlig, at man har været gift i 25 år. Faktisk stammer traditionen helt tilbage fra 1800-tallet, hvor tradition kom til Danmark fra Holland. Borgerskabet var hurtige til at tage den til sig, og langsomt er det blevet en del af den danske tradition.

 

Der er mange forskellige traditioner for, hvordan man skal fejre et sølvbryllup. Den kendte klassiker er en æresport med morgenmad og sang for parret. Det er her dagen skydes igang med familien. Derefter er der mange, som holder en dejlig fest med alle venner og familien.

Sølvbryllup invitation

Sølvbryllup invitation

Det ligger også i kortene, at parret holder en fest for at fejre det for dem selv med alle, som de elsker. Derfor skal man også gerne have sendt indbydelser til sølvbryllup ud nogle uger inden. Det er meget forskelligt, om man holder det på selve dagen eller ej. Dog så falder størstedelen af sølvbryllupper på hverdage, og derfor venter man ofte til weekenden efter.

 

Alt efter ens personlig stil, så kan man finde en invitation, der passer perfekt til en selv. Det kan også være, at man har et bestemt tema til selve festen, som gerne skulle være i stil med invitationerne.

 

Sølvbryllup invitation behøver ikke være noget overdådigt, men der er tradition for nogle flotte kort, som afspejler hele arrangementet, der er bygget op omkring kærlighed. Mange vælger selv at designe og nogle selv fremstille deres kort. Hvis man dog ønsker lidt mere eksklusivitet, så kan med fordel se nærmere på de mange flotte og imponerende kort er findes ud i butikkerne eller på nettet. Det vil gøre hele arbejdet meget nemmere, uden at det skal koste en formue.

 

Her er 3 hurtige om sølvbryllupper

  • Der fejres 25 års ægteskab
  • Dagen startes med en æresport
  • Sølvbryllup invitationen er flot men ikke pragende