Verden er ikke som den før har været. Der er mange ting der er flyttet fra fysisk administration til at kunne gøre det hele online. Dette har både haft en betydelig positiv påvirkning, men det kan også have konsekvenser. Der findes dog flest gode, som eksempelvis at lave timesedler og ugeseddel online. Læs mere om alt dette nedenunder.

Den moderne teknologi

Den nye teknologi har åbnet en masse døre op. Den har kunne effektivisere en masse ting, som har gjort livet nemmere for dens indbyggere. Denne effektivisering er potentielt kommet i forlængelse af at der har været meget brug for at effektivisere de fleste ting, da alting bare foregår hurtigere. Alle har mere travlt og færre timer til at kunne slappe af. At det så er muligt at have alt information og alt hvad man skulle bruge blot liggende på sin mobil, der kan ligge stille i sin lomme hele dagen. Den kan indeholde så meget information, da flere og flere virksomheder og servicer bliver gjort til online servicer. Det er eksempelvis banken, som man nu kan se online. Man kan tjekke sin konto på farten og overfører nogle penge hvis man har lyst.

Men dette har også konsekvenser. Det kan være konsekvenser som:

  • Personlige oplysninger online
  • Afhængighed af sin mobil
  • Mindre fysik kontakt og fysiske beviser

En af de store konsekvenser er at der kommer til at befinde sig en masse personlige oplysninger online. Dette er meget risikabelt og det betyder også at ens personlige data i en hvis omfang er komprimeret. Derudover kan man udvikle en afhængighed af sin mobil. Det vil sige at man ikke ville kunne lægge mobilen fra sig og føle sig meget fortabt hvis ikke man har den med sig hvor end man går hen.

Effektivisering af ugeseddel

Men selv med disse konsekvenser, så er der rigtig mange gode ting, som eksempelvis at kunne lave timesedler og en ugeseddel online. Det vil nemlig kunne effektivisere rigtig mange arbejdspladser. Det giver alle de ansatte en nem adgang til et overblik over deres arbejdsskema og arbejdstimer. Det er en bedre løsning for de ansatte og cheferne af virksomhederne. Derudover vil det være muligt at tjekke sine ugesedler hvor end man befinder sig og ugesedlen kan redigeres hvor end man befinder sig. Det er et pragteksempler på en vellykket effektivisering der ikke vil have konsekvenserne med online personlig data og da det er arbejdsrelateret er afhængigheden begrænset.