Project react | Kunst | Bliv klogere på kunstens betydning
Her på siden kan du læse meget mere om begrebet kunst. Kunsten kan få dig til at føle ting du slet ikke var klar over. ✓Læs meget mere om dette på siden her!
15340
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15340,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

KUNST

Læs mere om kunsten her

Om Kunst

Kunsten er for mange noget, som de kan relatere til, eller fantasere om. Det betyder at de kan lade deres tanker flyve løs, for de er ikke til at holde tilbage når man ser på kunst. Det er især når ens underbevidsthed bliver provokeret, at ens hjerne kan være fyldt med tanker, som kravler rundt på livet løs – lidt som at se en myretue. Det er ofte, fordi man gerne vil have besvaret et bestemt spørgsmål, som man enten har tænkt over længe, eller pludselig popper op i hovedet, fordi det er så besynderligt. Dette er noget af det smukke ved kunsten, for det kan skabe rav i den med blot farver på et lærred, alle metal som er formet som noget bestemt.

Det kan tage flere år for noget at lave et stykke kunst, men det er fordi de vil ud med et bestemt budskab, og det kan tage tid, at komme frem til hvordan det bedst sker. Så næste gang du ser et stykke kunst, så husk på hvor mange timer der er lagt i det. Men brug nu ikke al tiden på det, for det gælder om at fortolke, for det er her du kan få noget ud af et værk. De er her det kan kommer følelser frem, som du ikke engang kendte til.

Gavstrikken.dk

Har du også hang til at brug dit kreative gen til noget mere? Fordyb dig i strikning, her kan du bruge gavstrikken til at komme godt i gang med strikkekurser.

AH-Industries.dk

Denne industri virksomhed kan lave alle elementer indenfor Wind og offshore industrien. En af de teknologier der gør dette muligt er flame cutting, dette gør det muligt at lave elementer i præcise forme. På denne måde får man nogen solide og stærke komponenter.

LUMINEX.DK

Har du en stor interesse for at give dine besøgende den bedste oplevelse? Så kan luminex.dk belysning gøre en stor forskel.

4H.DK

Det kan være en kunst i sig selv, at lære at passe dyr. Her kan du lære hvordan du passer en kanin, du kan også lære om hvordan du passer andre dyr.

VIERBILLIGST.DK

Quooker vandhane er en af de nyere opfindelser indenfor moderne tid. Hvis du er træt af vandet skal stå 10 minutter inden det begynder at koge din pasta så kan du med en instant cooker vandhane få dit vand varmt på få sekunder.

RSIP.COM

rsip.com er en industri virksomhed med fokus på plast bearbejdning, de kan levere hvilket som helst produkt du ville have bruge for med deres cnc maskiner

ERRITSØTØMREREN.DK

Facaden på et hus er altid det flotteste, der findes mange forskellige måder man kan have en flot facade på. Om det enten er en flot forhave man har eller man har en quattro kvist på sit hus.

MEMOO.DK

Som et landsdækkende webbureau har de base med deres webbureau i københavn. Disse drenge startede småt, og gik fra bornholm til at have deres forretning i københavn nu.

LEJENJULEMAND

En kunst for enhver årstid, julen nærmer sig og derfor ser vi nisser og julemænd i de forskellige markeder og storcentre. Hos lejenjulemand.dk er man sikker på at man får noget for sine penge, få spredt glæde til både dig og dine børn i juletiden.

GAMSTDANPLANT

Hvad er kunst, og hvad skal der til for at noget bliver til kunst? Kun fantasien sætter grænser når man er kreativ. Her er et eksempel på en virksomhed som hvertfald gør sit for at køre din virksomhed kreativ og grønnere.

Gamstdanplant er en planteservice virksomhed med mange forskellige produkter, om det enten er ganske almindelig planteservice eller man gerne vil have en indendørs plantevæg så er det noget de står for.

Benconivinimport

http://www.benconivinimport.dk/vininvestering – Hvis du er en stor kunst elsker, så er du tildels også altid glad for vin. Vin og kunst høre altid sammen, da vinen frigiver indofiner og man tænker anderledes.

Fruenshus

Ofte betragtes modeller på catwalken som omvandrende kunstværker, og det er tit demotiverende at man aldrig bliver ligesom dem. Men hos Fruenshus kan du komme ret tæt på. Deres udvalg af blandt andet Fransa tøj giver en masse muligheder, for at kunne sammenligne sig med de bedste supermodeller.

Zhine.dk

Der findes mange former for modetøj, og modetøj i sig selv er faktisk en kunstform. Noget ekstra ordinært tøj er plus size, her er det ikke nok at designet skal være flot, men det skal også være behageligt og passe alle de store former, og dette kan man sige at zizzi bestemt har gjort.

Memoo.dk

Her finder du ikke et mere dedikeret webbureau, med styr på deres kunst og webdesign. Du styre sådan set selv din pris og dit produkt, du kan prøve deres gratis pris beregner på hjemmesiden, og deres egen hjemmeside taler hvis for sig selv hvor god memoo.dk egentlig er til at lave hjemmesider og grafik.

Peugeotkvaern.dk

Med produkter fra Peugeotkvaern kan du skabe god køkkenkunst. Deres peberkværne er især kendt for deres høje effektivitet og stilrene design. Kig ind på deres side og find en kværn der passer til din bolig, og din madlavning.

Pecani

Smykker af det kendte brand Susanne Friis Bjørner, er så smukke og tidsløse at det føles som kunst man udsmykker sig med. På Pecani’s webshop kan du finde et stort udvalg af det kendte mærke, og du kan altid gøre en god handel hos denne vestjyske guldsmed.

HeleneDuffau

Snakker man om smykkebranchen, kan man heller ikke komme uden om de mange ædelsten man kan sammensætte. Der er HeleneDuffau et spændende sted at kigge forbi, da hun sælger hjemmelavede smykker i bedste kvalitet. Ønsker du for eksempel at tilføje en zirkon til dit smykke, er det slet intet problem. Hun tilbyder desuden smykker i stort set alle materialer.

Blomsterverden

Har du grønne fingre og skaber kunst med diverse blomster opstillinger og buketter, så er blomsterverden en spændende side for dig. De har alle slags blomsterløg og løgblandinger som måtte have din interesse, så om du enten er til georginer, anemoner eller kejserkroner – så finder du det hele hos blomsterverden.

Provokeshop

Hos provokeshop tilbyder de modetøj til kvinder som har til formål at provokere lidt. Så hvis du ønsker noget andet end det kedelige standard modetøj, så er shoppen helt sikkert noget for dig. De tilbyder blandt andet et flot udvalg af kjoler, skjorter og bukser fra Rabens saloner, som er et yders spændende og populært brand.

Karat24

Som alelrede 9 årig begyndte Maria von lotzbeck at kreere sine tidsløse smykker, og siden da har hendes forretning taget fart grundet hendes unikke designs der er fuld af personlighed. Von lotzbeck smykkerne blev lynhurtigt populære, og dette har da også kastet et godt samarbejde af sig i form af Nordahl. Se de lækre Von lotzbeck smykker hos Karat24, hvor du samtidigt kan gøre en rigtig god handel.

Loveyourtwist

Hos loveyourtwist kan du skræddersy dit eget firma tøj, i samarbejde med de professionelle producenter kan du skabe dit eget private label. På denne måde kan du selv være med til at skabe kunst i form af dit eget brand der bliver eksponeret på bedste vis. Kig ind på deres side og se hvad de kan gøre for dig.